fredag 11 juli 2008

Tips på bra läsning!

Tänkte ge tips på en väldigt bra och rolig bok serie att läsa, En Shopaholic!
Än så länge har det kommit ut 4 böcker i serien på svenska, En Shopaholics bekännelser, En Shopaholic i New York, En Shopaholic Säger Ja och En Shopaholic får en syster!
Jag älskar verkligen serien och Sophie Kinsella som har skrivit böckerna skriver verkligen jätte bra!
Så gillar du en riktig tjejbok, humor och shopping är dom här böckerna något för dig :)



En shopaholics bekännelser, En shopaholic i New York, En shopaholis säger ja, En shopaholic får en syster
Bilder från www.adlibris.com



En shopaholics bekännelser
Rebecca Bloomwood har en fantastisk våning i ett av Londons trendigaste områden, en hel hop glamorösa vänner, en garderob som är fullproppad med moderiktiga plagg. Det enda problemet är väl att Rebecca egentligen inte har råd med något utav detta. Hennes arbete som reporter på en finanstidning tråkar inte bara ut henne, det är också väldigt dåligt betalt. Och på sista tiden har Rebecca gång på gång fått påminnelser på räkningar so hon inte kan betala. Hon försöker skära ner på sina utgifter, skaffar sig till och med extrajobb. Men alla försök misslyckas. Rebeccas enda tröst är så att shoppa ... bara något litet ... något som hon känner att hon måste ha ...
Kan Rebecca någonsin fly från sin drömvärld, hitta äkta kärlek och återfå kontrollen över sina kreditkort?

En shopaholic i New York
Rebecca Bloomwoods liv är perfekt. Hon har ett bra jobb som ekonomirådgivare på morgon tv, hennes bankkamrer är snäll mot henne och nu kanske hon till och med kan få fortsätta sin karriär i New York!
När hon åker dit tänker hon verkligen besöka alla viktiga platser såsom Frihetsgudinnan och Guggenheimmuseet.
Men först måste hon så klart till Saks och sen Bloomingdales ...
Kommer Rebecca verkligen att kunna leva upp till sitt nya motto: "köp bara det du verkligen behöver"?

En shopaolic säger ja
Två bröllop, två länder - men bara ett datum!
Rebecca Bloomwood har hittat sitt drömjobb. Hon spenderar andra människors pengar - och får betalt. Det perfekta jobbet, den perfekta mannen - Luke Brandon. Och nu, det perfekta bröllopet.
Ja, Luke har friat och bröllopsplanerna är i full gång. Den här gången behöver Becky inga ursäkter för att shoppa, för man gifter sig ju bara en gång ...
Beckys föräldrar tar för givet att hon ska gifta sig i England, i trädgården och bära sin mors brudklänning. Men Likes mamma planerar ett stort bröllop i New York. Becky vill förstårs inte säga nej till någon och förberedelserna på båda sidor Atlanten fortskrider i takt med att datumet närmar sig.

En shopaholic får en syster
Becky Bloomwood, nygift med Luke, trodde att de skulle leva lyckligt i alla sina dagar. Men verkligheten är inte riktigt så kul och romantisk. Becky har fått ett strikt budget, Luke jobbar alldeles för mycket och är aldrig hemma. Beckys kompis , Suze har en ny bästa vän. Becky själv har inget jobb och känner sig ensam. Till råga på allt uppför sig hennes föräldrar konstigt, de döljer något för henne. Men när det visar sig vara en jämnårig syster till Becky blir hon alldeles lycklig! De kommer att ha så mycket gemensamt, de kan shoppa tillsammans, välja skor tillsammans, få manikyr tillsammans ...Eller?


Veronica :)

1 kommentar:

Emelie sa...

Köpte första boken idag :D