onsdag 23 juli 2008

It Girl Av Cecily Von Ziegesar




"Populära Jenny Humphrey, känd från Gossip girl, lämnar New York för att börja på Waverly Prep - den exklusiva internatskolan där glamorösa rikemansbarn inte låter reglerna hindra den från att ha roligt.
Jenny ser fram emot att börja på nytt - son nya Jenny, fri från alla pinsamma skandaler i det förflutna. Men priset är högt och hennes rumskamrater, Callie Vernon och Brett Messerschmidt, är inte direkt hjälpsamma - om det inte själva har något att vinna på det. Och nya Jenny för en ojämn kamp med sitt gamla jag. Snygga killar, nya intriger och spännande skvallergör livet svårt för nykomlingen. Men om man nu måste hjälpa en vän i nöd med risk för att själv bli relegerad, så är Jenny redo. Hon gör allt det där - och lite till för att bli ... It Girl!"


Som det stod så handlar serien om Jenny Humphrey och hennes fortsatta liv på internatskolan. Böckerna är skriva av samma författare som till Gossip Girl och det märks eftersom böckerna är näst intill identiska fast med olika personer och lite annorlunda handling.
Detta är då första boken i serien och precis som med Gossip girl så är det väldigt bra första bok och man vill bara läsa mer och mer , men kanske blir det för mycket i slutet?
Får se sen när det har kommit flera böcker ...
Men gillar du serien Gossip girl så är denna serie böcker också ett måste att läsa!


Veronica :)

Inga kommentarer: