söndag 13 april 2008

Promenad I Arkösund


Övningskörde lite idag. körde först till Östra husby och handlade lite små saker och tankade och sånt. Sedan bestämde sig mamma och jag för att åka ut till vattnet i arkösund, så dit bar det av!

När vi kom dit så var det lite små kyligt men vi gick "brygg vandringen". Var jätte skönt att få komma ut like och bara gå vid vattnet, det är verkligen avslappnande att höra vattnet klucka mot klipporna.

Så gick runt lite överallt där och kollade och pratade massor tills vi bestämde oss för att köa hemmåt igen.


Sen när jag sitter där i bilen och kör runt 95 Km/h (A) , solglasögonen på mitt i solen och öppen väg framför mig och bara njuter av hur bra allt går, ja då ska det komma fram massor med rådjur och sånt och förstöra såklart! Så va tvungen att sakta ner massor och sen kom det massor med bilar överallt som körde så det va min lilla lugna stund...

Men allt gick jätte bra när jag körde idag, visst det kanske går lite fort i svängarna men jag är född med fart i blodet så det får man leva med ;D

Ikväll blir det tv med Chips & dipp tror jag som vi köpte i affären ^^ får se om det kan finnas något bra på tv:n, hoppas iaf!



Veronica :)

Inga kommentarer: