söndag 31 januari 2010

Nässjö 29 - 30 Januari

Har haft en super mysig helg i Nässjö tillsammans med Anton!
Bott på ett jättefint hotell med helt underbar frukost, shoppat lite och varit på Backyard Babies konsert. Dock så drabbades vi av förseningar med tåget både dit och hem (på hemvägen fick vi vänta i över en timme på vårat tåg ..)

Skinnjackan köpte jag på JC's rea, halva priset och den satt helt perfekt och det är exakt en sån skinnjacka jag ville ha så jag blev super nöjd med den! Trosorna köpte jag på konserten bara för att, nagellacket och foundation från Åhlens, det var 30% rea på allt i butiken och boken från Bokia!


Nässjö var i alla fall en jätte mysig liten stad med lite små butiker här och där. Fanns dock inte jätte många stora butiker , Kappahl, JC, Åhlens, Dressman, Bokia och Vila var typ de största butikerna som fanns, men det räckte faktiskt eftersom vi inte åkte dit för att shoppa. Mysiga fik hittade vi lite överallt och ett "steakhouse" där vi åt jättegod hamburgare/kyckling med pomme.

Konserten var också jätte bra och det märks att BB är Nässjös stoltheter. På vårat hotell så var Dregen där och förfestade och utmanade fansen på Guitar hero, roligt! Anton blev rätt nöjd när han fick vara med på kort med Dregen ;D


När vi väl kom hem igen efter den långa förseningen laga vi tacos och åt jordgubbar med glass till efterätt och bara myste på våran 2 års dag!

Inga kommentarer: